HET VERNIEUWEN VAN UW RIETEN KAP
Wij kunnen uw rieten daken vernieuwen van boerderij tot landhuis. Wij nemen het gehele proces van slopen, vernieuwen tot opruimen geheel voor onze rekening. Wij werken met de beste producten zorgvuldig uitgekozen en bekeken bij de riethandel en met zorg en aandacht op de juiste manier aangebracht op uw rieten kap. In overleg met u komen we altijd tot de juiste beslissingen zoals nokafwerking, versieringen en onderconstructies.

repareren-tieten-dak
schoonmaken-tieten-dak

HET REPAREREN VAN UW RIETEN KAP
Wanneer een rieten kap een aantal jaar oud is kan het voorkomen dat er even goed aandachtig naar uw dak gekeken moet worden. Door weersinvloeden of dieren als kraaien en steenmarters kan uw dak aangetast zijn en is het belangrijk om schade te herstellen voor het erger wordt. ook stellen wij vrijblijvende adviesen op voor verzekerings zaken bij bijvoorbeeld brand.

HET SCHOONMAKEN VAN UW RIETEN KAP
wanneer uw rieten kap alg of mosvorming heeft dient dit schoongemaakt te worden. Deze laag sluit uw dak van buiten af en hierdoor kan uw rieten kap niet meer ademen. Graag komen wij bij u langs om samen met u te bekijken wat de beste methode is om uw rieten kap weer helemaal fris te krijgen.

empty-tieten-dak

ADVIES

Wij merken dat er bij mensen vaak onduidelijkheid is over wat te doen qua onderhoud van een rieten kap. Wij reageren altijd spoedig op aanvragen en delen met veel plezier onze kennis en ervaringen over wat te doen met uw rieten kap met u. Samen komen wij altijd tot de beste oplossingen met u. Al onze offertes en bezoeken zijn vrijblijvend. Vraag gerust naar de mogelijkheden.